joi, 4 martie 2010

Despre Protectie si Orgoni

Despre Protectie si OrgoniDespre Protectie si Orgoni
In continuare ca vrea sa scriu cateva randuri despre protectie, si ma refer aici la protectie energetica.
Este un domeniu foarte dezbatut si cu implicatii în toate Aspectele vietii noastre.
Nivelul de agresivitate la îngrijire suntem supusi este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte putina lume se intreaba de unde aceasta agresivitate Provine.
Daca este sa ne gandim ca ceilalti sunt oglinda noastra, atunci putem zice ca toata agresivitatea la suntem martori de îngrijire este propria noastra agresivitate.
Toata lumea vorbeste despre noul grijă razboi se desfasoara, Razboiul paranormale, sau mai bine zis Razboiul din Lumile invizibile. Ce pot sa va e zic ca acest razboi au loc tocmai pentru a ne face constienti de agresivitatea din noi si de Nevoia de a ne purificare de aceasta grija agresivitate ne urmareste de secole, sau poate chiar milenii intregi.
Foarte multa lume zice Poate ca ea nu este o persoana agresiva si ca nu este o / buc atitudie agresiva sau ca nu Manifesta ONU comportament agresiv. Dar foarte putini sunt constienti de agresivitatea de la nivel subconstient.
Ce se intampla cu aceasta?, De unde provine aceasta agresivitate si cum putem sa o eliminam, sunt Principalele intrebari PE grijă ca vrea sa le discut în acest articol.
Cea mai mare parte o agresivitatii Provine din familie, si mai ales din copilarie. În aceasta perioada foarte multi dintre noi Au fost Martorii diferitelor violente familiale, certuri, conflicte intre parinti, divorturi, sau chiar batai.
Pentru ONU, copil sau o fiinta Tanara, este foarte Dificil sa proceseze Aceste aspecte, Deoarece ele nu se regasesc în tiparele divin si Astfel Nu sa stim ce facem si cum sa abordam Aceste aspecte.
Ce se intampla in continuare Cu un suflet intrupat, este ca acesta tinde sa ignore Aceste manifestari din viata sa, la servicii medicale un martor Fost, si le transfera în subconstient. Cei mai multi dintre noi nu ne gandim aproape deloc la trecutul nostru "Negru", intunecat, ne-o îngrijire profund marcat, si cu atat mai mult nu ne gandim la momentele de violenta si agresivitate de îngrijire la martori am fost in trecut.
Astfel ca un prim pas în eliminarea agresivitatii din viata noastra ar fi sa eliminam agresivitatea din subconstientul nostru, pentru ca aceasta agresivitate daca nu este eliminata atrage la randul ei agresivitate în planurile Cele mai Subtile ale fiintei noastre. Si FIM ajungem Astfel SA Martorii sau victimele diferitelor Lupte astrale, sa fim victimele vampirizarilor energetice Si a unui intreg d-le de agresiuni energetice.
Exista 2 Tehnici de îngrijire PE le recomand fiecaruia dintre voi si pot sa Garantez eficacitatea lor, pentru ca eu insumi la randul meu am reusit sa "scap" de un trecut plin de Lupte în planurile energetice Subtile.
Totusi, odata cu Evolutia noastra am inceput sa constientizam tot mai multe dintre Aceste aspecte si Astfel am ajuns La un punct în grijă nu mai putem ignora aceasta subconstienta agresivitate, oarecum si suntem nevoiti sa o eliminam intru totul din fiinta noastra, vindecandu-ne pe Noi si lumea Totodată, în Traim de îngrijire.
Prima tehnica este foarte simpla, pe o coala alba de hartie, se scrie "Furios Sunt" sau "Sunt Furioasa", Aceste doar 2 cuvinte, pana se umple o coala Verso fata. Apoi se arde aceasta foaie. Este foarte important sa lasati sentimentele din trecut de agresivitate si violenta la îngrijire ati fost martori Afara sa iasa si sa se proceseze la nivel constient. Astfel aveti sansa sa eliberati constient si controlat o mare cantitate de îngrijire agresivitate va poate salva de foarte multe neplaceri.
Cea de-a doua tehnica este la fel de eficienta dar presupune Folosirea vizualizarii:
În stare de meditatie / relaxare se acopera Nara stanga si se trage aer pe nara dreapta, se inspira aer, se Vizualizeaza Energia îngrijire trece pe la baza coloanei
Se acopera Nara dreapta si se expira prin nara stanga aerul impreuna cu toata agresivitatea, vizualizata prin energie Rosie,
Se trage apoi ARE PE Nara Nara stanga cu dreapta acoperita, se Vizualizeaza Energia de îngrijire trece pe la baza coloanei
Se acopera Nara stanga si se expira pe nara dreapta aerul impreuna cu toate atasamentele vizualizate prin energie albastra
Se trage aer pe ambele Nari se coboara Energia prin Canalul centrale si la expiratie se Goleste prin Canalul toate celelalte Defectele centrale (intoleranta, inflexibilitate, mentala ingustime, faceti o lista cu toate Problemele PE grijă Vreti sa le rezolvati)

Aceste două Tehnici pot simplu sa va ofere o cheie foarte rapida în Evolutia personala, si sfatuiesc pe toti cei de îngrijire sunt Martorii agresivitatii de orice fel sa incerce Practica acestor 2 scurte Tehnici si sa respecte Rezultatele in timp. Odata constientizata si eliminata aceasta agresivitate subconstienta, pot sa va Asigur ca nu veti mai fi Martorii agresiunilor de nici un fel.

Astfel poate acum multi dintre voi va intrebati la ce mai sunt bune dispozitivele orgonice daca nu mai avem nevoie de protectie, raspunsul este foarte simplu.
Dispozitivele privite orgonice Trebuie ca si un mijloc de evolutie Spirituala, ca si un ajutor în elevarea constiintei. Este bine de stiut ca orgonii ne ajuta la ridicarea constiintei si ne ajuta sa facem Salturi în Evolutia Spirituala, dar este necesara si Implicarea personala, intentia personala de evolutie si schimbare Este un factor esenţial în reusita terapiei cu orgoni.
Daca vom privi doar orgonii ca si aparate de îngrijire fac o sarcina de date nu vom departe ajunge, în schimb daca folosim pe deplin calitatile si Avantajele de îngrijire vin odata cu Aceste dispozitive departe putem ajunge pe calea evolutiei spirituale.
Astfel, în momentul în îngrijirea constientizeaza ca mai individul nu are nevoie de protectie din partea dispozitivului ca de fapt toate atacurile reprezinta de fapt propria îngrijire agresivitate se intoarce intr-un fel sau altul inapoi, în acest moment, sufletul respectiv reuseste sa faca ONU foarte importantă de sare în Evolutia sa Spirituala, reusind sa isi inceapa cu adevara Misiunea sa pe aceasta planeta. ACEA de a aduce lumina si iubire.
Sper ca Aceste randuri sa fie de Folos tuturor celor de îngrijire cititi si fie ca lumina si iubirea divina sa fie cu noi cu totii.


Toate preturile sunt în Lei. Copyright 2010 Orgon - Dispozitiv de protectie PSI - Protectie energetica. Powered by Interspire Cosul de cumparaturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu