vineri, 5 martie 2010

Alexxandra

AlexxandraPrincipalPagina meaMembersPozeFilmeForumulEventsGroupsBlog-uriChat.Toate grupurileGrupurile mele
. În Apararii de Animale - www.idausa.orgCreat de Christiane
View Groups
.Information. În luna martie, cea mai mare din lume de sacrificare anual de mamifere marine este programată să reia, şi sigiliile în Canada nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Membri: 9
Ultimele Activitate: 3 martie
..Sigiliile în Canada pot fi încă Clubbed To Death
Şi ei au nevoie de ajutorul tau - Vă rugăm să acţionăm acum,
Şi La 15 martie - Ziua de acţiune pentru etanşare în Canada

În luna martie, cea mai mare din lume de sacrificare anual de mamifere marine este programată să reia, şi sigiliile în Canada nevoie de ajutorul dumneavoastră! Vă rugăm să se alăture suporterii IDA şi a altor oameni de compasiune ca ne pregătim pentru o zi de acţiune pentru etanşare în Canada, pe 15 martie. Zeci, dacă nu sute de mii de focă harpă va fi clubbed, hooked şi jupuite la moarte pentru blana lor. Dar nu este nevoie să aştepte până în luna martie 15!

Pentru mai multe informaţii despre vânătoarea de foci canadian, defilaţi în jos trecut "Ce puteti face" section.

Avem paşi, puteţi lua astăzi, şi vă invităm să vă alăturaţi cu altii pe 15 martie:

1) Astazi - Trimite scrisori, faxuri, e-mail-uri, şi de a efectua apeluri de telefon la oficialii canadieni enumerate mai jos. Exprima opinia dumneavoastră cu privire la de ce se opune vânătoare şi de ce acesta trebuie să se termine acum. Hunt sigiliu este în mod inerent inumane, produsele realizate din piese de etanşare sunt non-esenţiale, vânătoarea este biologic nedurabile, şi punct de vedere economic neviabilă. Bill Harb (denumit după sponsorul său, senatorul Mac Harb) trebuie să fie transmise în termen de Canada pentru a pune capăt la vanatoare de foci permanent.

Locuitorii din Canada:

- Membru dvs. de contact ale Parlamentului (MP). Puteţi insera codul dvs. poştal Pentru a vă găsi MP aici.

- Copie sponsorul lui Bill, senatorul Mac Harb: harbm@sen.parl.gc.ca

- De asemenea, copia prim-ministru Stephen Harper: pm@pm.gc.ca

Locuitorii din Statele Unite:

Ambasadorul Gary făcător
Ambasada Canadei
501 Pennsylvania Avenue
NW Washington, D.C. 20001
Tel: 202-682-1740
Fax: 202-682-7726
E-mail: Washington-im-enquiry@international.gc.ca

Toate celelalte ţări: A lua legatura cu ambasadorul canadian sau Înaltul Comisariat în ţara dumneavoastră.

2) Organizarea sau a participa la un eveniment pe 15 martie, Ziua de acţiune pentru foci în Canada. Vă rugăm să faceţi clic aici pentru a vizualiza evenimente confirmate.

Cerere de materiale de mobilizare sau de download pentru leafleting pe 15 martie. Cerere de pliante şi semne de 3 martie si putem navă să vi le gratuit, în timp util pentru evenimentul dvs. de pe 15 martie. După 3 martie, va fi în continuare posibilitatea de a descărca şi tipări materialele de la site-ul nostru.

Opţiuni pentru locatii eveniment:

Consulate canadiene şi a Ambasadei: Speram sa avem evenimente la fiecare Consulatul canadian în Evenimente SUA pentru unele Consulate sunt deja confirmate, dar noi încă nevoie de coordonatori pentru Consulate în următoarele oraşe din SUA: Atlanta, din Boston, Buffalo, Dallas, Detroit, Miami , şi Minneapolis.

Dacă nu vii lângă un Consulat sau Ambasada Canadei, vă rugăm să alegeţi un picior ridicat-o zonă de trafic, cum ar fi supermarket, bibliotecă, sau de altă locaţie publice. Scopul este de a inspira oamenii nu numai pentru a ţine şi a citi afisul de învăţământ, dar şi să ia măsuri după aceea şi de contact oficială corespunzătoare guvernul enumerate mai sus, care va fi, de asemenea, în mod clar listate pe afisul.

Mai multe informaţii despre canadian Seal Hunt

La sfârşitul lui februarie şi începutul lunii martie, în Atlanticul de Nord-Vest harpă sigilii se întorc la nastere lor şi motive de împerechere în Golful St Lawrence, Newfoundland şi Labrador coastele. Acum, prin intermediul începutul lunii martie, sute de mii de femei gravide, harpă sigiliile să se cauta pentru platforme de gheaţă stabil pentru a da naştere şi asistentă medicală tineri lor. Blană de a puilor nou-nascut are o tentă galben la început, dar într-o săptămână, ea devine alb şi pufos. Puii sunt încă în condiţii de siguranţă de la etansatoare în această etapă, însă după aproximativ două săptămâni de viaţă, puii încep să năpârli haina lor de culoare albă, dezvăluind blana neted argintii şi harpă semnătura sigiliul lui pete negre. După ce începe procesul de năpârlire, pui de focă sunt clasificate ca "campioni la nivel" şi să devină ţinte de aproximativ 6.000 de Captuseala "a căror misiune final este de a pielii ca focile număr cât mai mare, în cât mai puţin timp necesar. Revoltător, cât mai multe 150000 foci au fost ucişi în cât mai puţin de două zile.

Captuseala folosesc metode pentru a imobiliza sigilii şi benzi din blana lor nu are în vedere pentru bunăstarea lor. Captuseala abordare puii şi să înceapă bată-le cu hakapiks - cluburi ghimpat - pe botul lor, feţei, capului şi gâtului. Ei de multe ori du-te şi bate sigiliile alte înainte de a se întorc în cârlig de un cârlig de oţel mare vîrf, prin ochii puilor lor ", sau în altă parte pe fata lor, chiar fără a verifica pentru a vedea dacă sigiliul este conştient sau nu. Ei drag vii şi, adesea, conştientă sigiliul de cârlig în lui / ei de a se confruntă cu o barcă în cazul în care acestea ar putea fi jupuite la acel punct sau traşi în ţeapă pe un cârlig barcă şi se va încheia până Noţiuni de jupuit mai târziu.

Vă mulţumim pentru scrisori ai trimis anul trecut pentru a Parlamentului European, Uniunea Europeană (UE) a aprobat o interdicţie asupra sigiliului produse pe bază de un vot de 550-49. UE a declarat pe care doresc să încurajeze standarde mai ridicate de bunăstare a animalelor prin descurajarea vânzarea de produse din focă frivol provenite de la animale a căror bunăstare nu este luată în considerare.

În 2009, peste 72000 relatărilor focile au fost ucişi, mai ales pentru blana lor. Acest lucru este semnificativ mai mică decât cota 280000 stabilit de către Departamentul de pescuit şi oceanelor. Preţurile arunca slabă la 14 dolari / arunca au fost probabil un factor de descurajare majoră pentru etansatoare mulţi care nu a vrut să deşeuri bani pe combustibil şi alte cheltuieli de câştig puţin economice.

O altă problemă gravă este impactul încălzirii globale asupra populaţiei harpă sigiliul. Noi ştim că încălzirea globală a cauzat de mai jos condiţiile de îngheţ medie în Canada de Est pentru ultimii ani. În acest an, oamenii de ştiinţă sunt extrem de cauză, astfel cum abia orice gheaţă este prezent în Golful St Lawrence fi sigilii gravide încep să se întoarcă pentru a da naştere şi rasa după aceea.

Stay tuned pentru actualizări şi vă rugăm să ia acţiunile descrise mai sus, pentru a încuraja Canada, pentru a trece "Bill Harb", pentru a pune capăt vâneze sigiliul acum.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Melissa Gonzalez, Prognoza AID de mamifere ale coordonatorului, la Melissa@idausa.org.

http://www.idausa.org/marine_mammals.html







15 martie - Ziua de acţiune pentru etanşare în Canada
Lista de evenimente - 2010

California | Colorado | District of Columbia | Illinois | Michigan | New York | Oregon | Washington

California

Los Angeles:
Cand: 15 martie 11 - 1 pm PST
În cazul în care: Canadian Consulatul General - Los Angeles, 550 de Sud Hope Street - Los Angeles, California
A lua legatura cu: Bill Dyer, În Apararii de animale, bill@idausa.org

San Francisco:
Cand: 15 martie 11 -1 pm PST
În cazul în care: Canadian Consulatul General - San Francisco / Silicon Valley, California 580 Street - San Francisco, California,
A lua legatura cu: Melissa Gonzalez, În Apararii de animale, melissa@idausa.org

Colorado

DENVER:
Cand: 15 martie 11 AM la 1 PM
În cazul în care: Canadian Consulatul General - Denver, 1625 Broadway - Denver, Colorado
A lua legatura cu: Ann@AnimalRightsActionNetwork.org, 720-985-2726

District of Columbia

Washington:
Cand: 15 martie, timp pentru a fi Anunţat, vă rugăm să verificaţi din nou în curând
În cazul în care: Ambasada Canadei - Washington - 501 Pennsylvania Avenue NW - Washington, DC,
Contact: Annie Iuda-Shannon, În Apararii de animale, annie@idausa.org

Illinois

Chicago:
Cand: 15 martie, 4 - 5:30
În cazul în care: Canadian Consulatul General - Chicago - Two Prudential Plaza, 180 de Nord Stetson Avenue, Suite 2400 - Chicago, Illinois
A lua legatura cu: Coalitia pentru drepturilor animalelor, coalitionforanimalrights@gmail.com

Michigan

DETROIT:
Eveniment: eveniment Outreach - Detroit
Cand: 14 martie 12 - 2 pm
În cazul în care: Biserica veche a lui Mariner de la / Detroit Windsor Tunel E. ON Jefferson Ave. - Downtown Detroit
A lua legatura cu: S.M.A.R.T. (De Sud-est Michigan drepturilor animalelor Team), contactSMART@gmail.com

New York

New York:
Cand: 15 martie, 12:30
În cazul în care: Canadian Consulatul General - New York City - 1251 Avenue of America - New York, New York,
A lua legatura cu: Barbara stagno, În Apararii de animale, barbara@idausa.org

Oregon

Portland:
Cand: 15 martie - Ora şi locaţie pentru a fi anunţat. Vă rugăm să verificaţi din nou în curând.
În cazul în care: eveniment Outreach - Portland
A lua legatura cu: Matt Rossell, În Apararii de animale, Matt@idausa.org

Washingtonul

Seattle:
Cand: 15 martie, Noon
În cazul în care: Canadian Consulatul General - Seattle - 1501 4th Ave. - Seattle, Washington
A lua legatura cu: Amanda Schemkes, la prânz, Acţiune pentru animale, amanda@afa-online.org

http://www.idausa.org/marine_mammals/2010events.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu