sâmbătă, 6 februarie 2010

PREMIERĂ: VoxPublica a testat Platforma Matrix, un proiect revoluţionar de cercetare românească. Bine aţi venit în viitor! | REALITATEA .NET

PREMIERĂ: VoxPublica a testat Platforma Matrix, un proiect revoluţionar de cercetare românească. Bine aţi venit în viitor! REALITATEA .NETVEZI VIDEO:PREMIERĂ: VoxPublica a testat Platforma Matrix, un proiect revoluţionar de cercetare românească. Bine aţi venit în viitor!
2010-02-06 10:43:25
PREMIERĂ: VoxPublica a testat Platforma Matrix, un proiect revoluţionar de cercetare românească. Bine aţi venit în viitor!
deschide

VoxPublica a testat Platforma Matrix, un proiect revoluţionar de cercetare românească / Foto: VoxPublica.ro
Imaginea 1/1
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET »
Angela Merkel va vizita Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca
Un proiect de cercetare de frontieră, despre care presa internaţională de specialitate a început deja să scrie. Oficial, Platforma Matrix, o platformă de diagnostic, terapie şi cercetare în realitatea virtuală (VR), va fi inaugurată luni. VoxPublica a participat însă la pre-testele organizate înaintea deschiderii şi vă poate oferi primele amănunte.
Ceea ce veţi vedea nu e ficţiune. Se întâmplă în realitate. La Cluj, în cadrul Catedrei de Psihologie Clinică a Universităţii ”Babeş-Bolyai”. Aşadar, bine aţi venit în viitor!Mai multe, pe VoxPublica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu