miercuri, 19 ianuarie 2011

cartea-vaccinarea;eroarea medicala a secolului

'"librarie virtuala, vanzare carti on-line



Ultimele apariţii Arată coş Ajutor


În atenţia PROFESORILOR
şi a societăţilor comerciale!
Afaceri
Agricultură ecologică
Agricultură-Grădinărit
Alimentaţie sănătoasă
Animale de companie
Apicultură
Arte marţiale
Astrologie
Biografii - Memorialistică
Botanică
Călătorii
Carţi pentru copii
Dezvoltare personală
Dicţionare
Diverse
Drept-Legislaţie
Ecologie
Energii alternative
Enigme-Conspiraţii
Ezoterism
Ficţiune
Ghiduri
Idei creative
Istorie
Istorie ascunsă
Medicină alternativă
Muzică
Politică
Poţi face şi singur
Psihologie
Religie
Revista Nexus
Sănătate
Sexualitate
Sonicitate
Spiritualitate
Umor
Yoga
Zoologie
Ştiinţă
Ştiinţe de frontieră
RECOMANDAREA
NOASTRĂ


Dicţionar de astrologie
Autor: Rodica Purniche

Vă mai recomandăm:


Cele 12 legi universale ale succesului
Autor: Herbert Harris

NEWLETTER
Abonează-te şi vei afla primul care sunt cele mai noi cărţi din librărie!



Vaccinarea: eroarea medicală a secolului Dr. Louis de Brouwer, M.D.;
Vaccinarea: eroarea medicală a secolului
Pericole şi consecinţe
Dr. Louis de Brouwer, M.D.;
Editura Excalibur - 2007
Colecţia: Dezvăluiri medicale cutremurătoare

Pagini: 247 (15x22 cm) Preţ: 24,00 Lei

În cartea „Vaccinarea: eroarea medicală a secolului“ este vorba despre triumful dogmei vaccinării, adică despre credinţa în principiile nedemonstrate ştiinţific ale imunologiei şi ridicate la rang de religie de către doi „profeţi“: Jenner şi Pasteur. Conform acestei dogme, dacă se realizează preventiv o agresiune, sistemul imunitar o înregistrează, o memorează şi ia măsurile necesare pentru a contracara o altă agresiune. De unde axioma: Fără vaccinuri nu există salvare! Fără vaccinuri, „răul“ triumfă. Botezul vaccinului este o condiţie sine qua non a salvării.
În ceea ce priveşte „profeţii“, unul este Jenner, medic fără a fi biolog şi celălalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog şi câtuşi de puţin medic. Aceşti fondatori ai noii religii nu posedă, de fapt, nici o noţiune de imunologie. Jenner aplică un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifică experimentele: între altele, inocularea - la Pouilly-le-Fort - a unui vaccin împotriva antraxului diferit de cel pe care îl anunţase, apoi inocularea tânărului Meister cu un vaccin împotriva turbării, fără ca pacientul să fi contractat această boală.
Pasteur a avut apostolii şi discipolii săi ignoranţi, precum Roux şi Chamberland, Calmette şi Guerin, etc. şi s-a preocupat de formarea „marilor preoţi“. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinării“. Afaceriştii, marii „preoţi“ au început să formeze noi „preoţi“ şi „misionari“ şi să-i înveţe noua dogmă. Corpul medical s-a „convertit“ imediat şi fără să comenteze la această nouă religie din prostie, ignoranţă sau spirit de turmă, cu excepţia unei minorităţi de medici şi profesori inteligenţi, cum ar fi A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel, etc. care au opus rezistenţă. Au fost înfiinţate „biserici“ pretutindeni în lume, adică alte laboratoare şi institute Pasteur atât în Franţa cât şi în alte ţări.
În cartea „Vaccinarea: eroarea medicală a secolului“ va fi analizată organizarea financiară a Institutului Pasteur şi a „bisericilor“ sale, manipularea pentru impunerea dogmei vaccinării şi afacerea generată de laboratoarele create în acest scop.

Producătorii de vaccinuri, ajutaţi de corpul medical, care a acceptat fără nici un fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minciuna. Un fapt fără precedent în istoria umanităţii: să faci oamenii să creadă în eficacitatea şi inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de Pasteur, deşi nu are nici un fundament ştiinţific serios.
Imunologia modernă demonstrează, din contra, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de viruşi.
Viruşi şi retroviruşi deveniţi pasivi de-a lungul evoluţiei, se găsesc în stare latentă în toate organismele animale şi umane, pierzându-şi o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.
Introducerea în organism (prin vaccinare) a viruşilor vii sau atenuaţi, îi pot permite acestuia să reconstituie acest capital şi să dobândească deci o virulenţă nouă sau să creeze din bucăţi un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeşte recombinare genetică. (HIV-ul este fără îndoială fructul unei astfel de recombinări).
Deşi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt trecute sub tăcere.
Se ştie astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a fost un geniu al trişării, al plagiatului, al trucării statisticilor, al traficului de influenţă, al publicităţii bine regizate, iar diversele sale experienţe vaccinale erau trucate, după cum mărturisesc chiar colaboratorii săi.
Această carte stabileşte adevărul despre acest personaj şi demonstrează, prin studiul principalelor vaccinări, inutilitatea şi pericolul lor.
În sfârşit, cititorul va afla despre cârdăşia farmaco-medico-politică care dezinformează publicul şi predică vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinţă într-o religie ale cărei dogme sunt false şi ale cărei mari preoţi sunt producătorii de vaccinuri şi corpul medical.
Cuprinsul cărţii „Vaccinarea: eroarea medicală a secolului”:

* Biografia autorului
* Introducere
* Mirifica descoperire a principiului vaccinării
o O memorie neevidentă, restrânsă şi limitată în timp
o Toate speciile animale sunt rezervoare de viruşi şi retroviruşi
* Originea vaccinărilor
* Precursorii lui Pasteur
o Puţină istorie a celor care au fost plagiaţi sau jefuiţi
o Legenda lui Pasteur: o explicaţie
o Legenda lui Pasteur: personajul
* Pasteur: opera, pretinsele sale lucrări şi descoperiri
o Descoperirea constituţiei disimetrice a materiei vii
o Principiul fermentării, generarea spontanee şi microbismul
* Studii experimentale ale profesorului Antoine Bechamp: chestiunile în care se opune microbismului lui Pasteur
o Antoine Bechamp: marele savant necunoscut, ignorat în mod voluntar de către Pasteur şi discipolii lui
o Antraxul oilor: faimosul experiment realizat la pouilly-le-fort
o Boala turbării
* Adepţii teoriei vaccinării: fidelii lui Jenner şi Pasteur, „mafia“ vaccinalistă
o Afacerea sângelui contaminat
o Institutul pasteur
* Responsabilii pentru o generaţie slăbită din punct de vedere genetic
o Vaccinările, factori de degenerescentă a speciei umane
o Inocuitatea vaccinurilor: un mit
o Studiul principalelor vaccinuri puse pe piaţă
* Concluzie
* Anexe

Despre autor(i):
Dr. Louis Bon de Brouwer este doctor în medicină, specialist în biologie moleculară şi în homeopatie. De asemenea, este posesor al unei diplome internaţionale în Ecologie umană. Teza pentru care a obţinut această diplomă în Ecologie umană a fost susţinută în iunie 1990 la Facultatea de Medicină a Universităţii Rene Descartes (Paris V) şi avea ca titlu „Relaţiile dintre medici şi societate“. Universităţile din Paris V, Aix, Marsilia, Bordeaux I, Bruxelles, Evora, Geneva şi Toulouse III i-au acordat, în comun, o diplomă pentru aceeaşi teză. În plus, dr. Louis Bon de Brouwer este posesorul unei diplome universitare, ca urmare a unei teze prezentate în faţa aceloraşi comisii în iunie 1991. Tema aleasă: Stresul şi cancerul.
Dr. Louis Bon de Brouwer vice-preşedintele LIMAV (Liga Internaţională a Medicilor pentru Abolirea Vivisecţiei), ligă fondată în Elveţia, grupând mai mult de 1600 medici din peste 66 de ţări ale lumii. Este membru al Comitetului director al Societăţii Internaţionale a Medicilor pentru Mediul înconjurător (Elveţia), ce reuneşte, la nivel internaţional, peste 45000 de medici din 102 ţări. El este, de altfel, delegat al ISDE (Asociaţia Internaţională a Medicilor pentru Mediul Ambiant - n.tr.) pe lângă UNESCO.
Dr. Louis Bon de Brouwer este internaţional lecturer (conferenţiar internaţional) şi a participat la conferinţe în Franţa, Belgia, Italia, Spania, Suedia, Elveţia, Germania.

Dr. Louis Bon de Brouwer este autorul a 12 lucrări ştiinţifice şi a unei teze intitulate:
- Cancer, fatalitate genetică, Academia de Ştiinţe USA, Washington, 1980.

Lucrările sale cele mai cunoscute sunt:
- Arta de a rămâne tânăr, Ed. Dangles, 1979, tradusă în italiană şi portugheză.
- Ghid practic al medicinilor naturale, Maloine, 1979
- Cancer, fatalitate genetică, Ed. LDB, 1981

Lucrările sale cele mai recente sunt:
- Poluarea alimentară şi cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediţie în limba franceză)
- Poluarea alimentara şi cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediţie în limba engleză)
- Dosarul negru al medicamentelor de sinteză, Ed. Encre, 1991 (ediţie în limba franceză)
- Dosarul negru al medicamentelor de sinteză, Ed. Encre, 1991 (ediţie în limba engleză)
- SIDA: tăvălugul, Ed. ATRA/AGSTG, Elveţia, 1993
- Dictatura laboratoarelor chimice şi farmaceutice, Ed. ATRA/AGSTG, Elveţia, 1995
- Această „haleală“ care ne ucide, Ed. ATRA/AGSTG, Elveţia, 1995

Teze:
- Medicii şi societatea - Raporturile dintre medici şi industria chimică şi farmaceutică - Consecinţe sanitare, Facultatea de Medicină, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1990
- Stresul şi cancerul, Facultatea de medicină, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1991

La 6 noiembrie 1991, dr. Louis Bon de Brouwer a fost numit Consultant Internaţional Special pentru Sănătate şi Ecologie AIEWP-ONU-UNESCO - responsabil cu cercetarea. În această calitate, el a efectuat diferite misiuni în străinătate în probleme de sănătate şi de ecologie.
Dr. Louis Bon de Brouwer a fondat ADEPAM (Asociaţia de apărare contra poluării alimentare şi medicamentoase) care are peste 3700 de membri în Franţa"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu